8 Jawatan Kosong PUSPAKOM Bulan Ogos 2014

Jawatan Kosong PUSPAKOM
Jawatan Kosong PUSPAKOM Ogos 2014.

Tarikh tutup: 31 Ogos 2014.

PUSPAKOM pada ketika ini, mempunyai lebih kurang 55 pusat-pusat pemeriksaan dan servis tambahan di 28 tapak di seluruh negara. PUSAKOM melakukan pemeriksaan lebih daripada 3 juta kenderaan menjelang setiap tahun. PUSPAKOM telah diberi konsesi 15 tahun yang kedua oleh kerajaan pada tahun 2009, dan mereka terus membuat pengembangan berterusan dan peningkatan yang akan memenuhi keperluan  permotoran yang semakin meningkat di negara ini. PUSAKOM berbangga dalam memeriksa kenderaan yang memenuhi piawaian antarabangsa di samping memberi sokongan kepada industri pengangkutan di Malaysia.

PUSPAKOM mempersilakan calon yang berminat, berkelayakan dan sudah berumur 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk memohon jawatan kosong di bawah:

01. Pengurus Operasi IT
02. Pengurus, Keselamatan Kesihatan & Persekitaran (SHE)
03. Eksekutif, Sumber Manusia
04. Eksekutif, Kelulusan Peraturan & SOP
05. Juruteknik Penyelenggaraan
06. Pemandu Lori
07. Dispatch
08. Agen Perhubungan Pelanggan

Cara memohon:

a) Sila hantarkan permohonan dan resume anda ke  alamat emel di bawah:


b) Maklumat terperinci mengenai jawatan dan syarat-syarat kelayakan untuk memohon jawatan di atas boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


----------------------

Berapa banyak Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) atau Agensi Kerajaan seperti di atas di negeri anda? Dah 'explore' peluang pekerjaan di sana? Misalnya Di Selangor sahaja, terdapat 12 Pihak Berkuasa Tempatan.

Peluang pekerjaan di Pihak Berkuasa Tempatan, atas usaha anda sendiri. Cari semua Pihak Berkuasa Tempatan di negeri anda dan 'teropong' kerja kosong di sana!

Sama juga halnya dengan Agensi kerajaan. Jika anda ada semua laman web PBT dan agensi-agensi ini barulah anda tidak terlepas peluang kerja kosong kan?

Muaturun senarai 241 Agensi kerajaan dan Pihak Berkuasa Tempatan di seluruh negara di sini:


P/s: Selalu semak laman agensi dan PBT, jangan terlepas sebarang peluang yang datang!

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!