Jawatan Kosong MIROS Bulan Ogos 2014

Jawatan Kosong MIROS
Jawatan Kosong MIROS Ogos 2014.

Tarikh tutup: 26 Ogos 2014.

Malaysian Institute of Road Safety Research (MIROS), ditubuhkan pada 3 Januari 2007, MIROS berfungsi sebagai pusat sehenti untuk penjanaan dan penyebaran maklumat keselamatan jalan raya melalui media cetak dan program latihan yang bersepadu. MIROS menjalankan kajian dan menilai prosedur semasa mengenai keselamatan jalan raya untuk menjana maklumat yang akan membentuk teras kepada program-program intervensi berasaskan bukti untuk meningkatkan keselamatan jalan raya.

Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS), sebuah agensi Badan Berkanun di bawah Kementerian Pengangkutan Malaysia mempelawa calon-calon yang berkelayakan dalam bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut :

01. Pegawai Penerbita N41

Cara memohoh:

a) Permohonan hendaklah secara atas talian / online melalui portal permohonan jawatan online MIROS. Sila gunakan pautan berikut:


b) Pengguna kali pertama portal ini dikehendaki mendaftar akaun permohonan sebelum boleh meneruskan proses.

c) Iklan asal jawatan kosong MIROS ini boleh dirujuk melalui pautan yang disediakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!