Jawatan Kosong (TH) Lembaga Tabung Haji Ogos 2014

Jawatan Kosong Lembaga Tabung Haji
Jawatan Kosong (TH) Lembaga Tabung Haji Ogos 2014.

Tarikh tutup: 15 Ogos 2014.

Sebagai sebuah badan korporat, Tabung Haji adalah sensitif terhadap perkembangan dan perubahan yang melanda dunia di era 90-an. Bagi memastikan kesinambungan daya saingnya dalam era globalisasi masa kini, satu kajian telah dibuat pada tahun 1995 untuk meluaskan lagi skop dan peranan Tabung Haji. Oleh itu, pada 01 Jun 1995, Akta baru daripada pihak Tabung Haji yakni Akta 535, Akta ini digubal untuk pemansuhan nama lama Lembaga Urusan dan Tabung Haji dan digantikan dengan Lembaga Tabung Haji pada 28 Ogos 1997. Singkatan TH turut diperkenalkan menggantikan nama Tabung Haji.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia dan keutamaan adalah kepada yang berkelayakan, berkemahiran tinggi dan bersahsiah murni yang berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

01. EKSEKUTIF PENGURUSAN RANGKAIAN DAN MOBILITI (SPP3)

Cara memohon:

a) Sila muatnaik resume lengkap dan komprehensif anda ke alamat di bawah:


b) Iklan asal jawatan kosong (TH) Lembaga Tabung Haji ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


----------------------

Berapa banyak Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) atau Agensi Kerajaan seperti di atas di negeri anda? Dah 'explore' peluang pekerjaan di sana? Misalnya Di Selangor sahaja, terdapat 12 Pihak Berkuasa Tempatan.

Peluang pekerjaan di Pihak Berkuasa Tempatan, atas usaha anda sendiri. Cari semua Pihak Berkuasa Tempatan di negeri anda dan 'teropong' kerja kosong di sana!

Sama juga halnya dengan Agensi kerajaan. Jika anda ada semua laman web PBT dan agensi-agensi ini barulah anda tidak terlepas peluang kerja kosong kan?

Muaturun senarai 241 Agensi kerajaan dan Pihak Berkuasa Tempatan di seluruh negara di sini:


P/s: Selalu semak laman agensi dan PBT, jangan terlepas sebarang peluang yang datang!

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!