Jawatan Kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu Bulan September 2014

Universiti Malaysia Terengganu
Jawatan Kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu September 2014.

Tarikh tutup: 07 September 2014.

Sejarah Kolej Universiti Terengganu (KUT) telah diluluskan oleh Kabinet Malaysia pada 5 Mei 1999 sebagai sebuah kampus bersekutu UPM. Kolej Universiti Terengganu akhirnya telah diberi autonomi pada 1 Mei 2001 dan dinamakan semula sebagai Malaysia Sains dan teknologi Universiti Kolej (KUSTEM) pada 20 Jun 2001. Pada 1 Februari 2007, KUSTEM telah diberi status Universiti, dan dengan ketinggian itu, namanya sekali lagi ditukar kepada tajuk semasa Universiti Malaysia Terengganu.

(UMT) Universiti Malaysia Terengganu dengan sukacitanya mempelawa permohonan daripada individu yang berminat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal Aplikasi Permohonan Atas Talian UMT.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong (UMT) Universiti Malaysia Terengganu melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong UMT di atas untuk melihat maklumat lanjut.

c) Klik pautan portal Aplikasi Permohonan Atas Talian UMT di bawah pula untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut TAHU bagaimana menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!