2 Jawatan Kosong (JCorp) Johor Corporation Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong (JCorp) Johor Corporation
Jawatan Kosong (JCorp) Johor Corporation Oktober 2014.

Tarikh tutup: 03 dan 08 Oktober 2014.

Johor Corporation (JCorp) telah ditubuhkan sebagai syarikat awam dan badan berkanun melalui Enakmen Johor No. 4 1968 (sebagaimana dipinda di bawah Enakmen No. 5 1995). Johor Corporation (JCorp) melalui Kumpulan syarikatnya terlibat dalam perniagaan-perniagaan utama yang merangkumi minyak sawit (Kulim), pakar penjagaan kesihatan, makanan & cepat Perkhidmatan Restoran khidmat, hartanah, Perkhidmatan sokongan dan pelaburan, Hospitaliti, Intrapreneur Venture serta perniagaan baru.

Johor Corporation (JCorp) mempelawa calon yang berminat dan berkelayakan untuk memohon bagi tujuan mengisi kekosongan jawatan yang sedang mereka iklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Johor Corporation (JCorp) ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong Johor Corporation (JCorp), anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Johor Corporation (JCorp) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!