2 Jawatan Kosong Kolej Tuanku Ja'afar Bulan Oktober 2014.

Jawatan Kosong Kolej Tuanku Ja'afar
Jawatan Kosong Kolej Tuanku Ja'afar Oktober 2014.

Tarikh tutup: 06 Oktober 2014.

Kolej Tuanku Ja'afar ditubuhkan pada tahun 1991 oleh YAM Tunku Naquiyuddin (HRH Prince Naquiyuddin), Tunku Laxamana Negeri Sembilan, YAM Tunku Tan Sri Imran (HRH Putera Imran) dan YAM Tunku Dara (HRH Princess Dara) Tunku Tan Sri Naquiah. Ia adalah inspirasi untuk mewujudkan sebuah sekolah di Malaysia yang termaktub ada kekuatan sekolah berasrama penuh gaya British.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Kolej Tuanku Ja'afar seperti yang diiklankan berikut:

01. Classroom Teacher
02. Physics/Chemistry Teacher

Cara memohon:

a) Untuk memohon, sila hantar Cover Letter satu halaman dan 'Resume' dua laman, dengan butir-butir hubungan dua orang penyokong yang salah seorang daripadanya hendaklah menjadi superior atau supervisor anda (sertakan talian dan e-mel mereka). Hantarkan permohonan anda ke alamat di bawah:


c) Kelayakan diperlukan bagi jawatan kosong Kolej Tuanku Ja'afar ini boleh dilihat melalui iklan asal di bawah:


(Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas)

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!