2 Jawatan Kosong Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad
Jawatan Kosong Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad Oktober 2013.

Tarikh tutup: 10 Oktober 2014.

Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad ditubuhkan pada tahun 1960 di bawah Akta Koperasi, ia menyediakan perbankan Koperasi dan perlindungan insurans untuk ahlinya (anggota Angkatan Tentera, Kakitangan awam di bawah Kementerian Pertahanan, bersara daripada Angkatan Tentera dan sukarelawan corp). Antara tujuan utama Koperasi Angkatan Tentera Malaysia ialah meningkatkan keuntungan kepada ahli-ahli.

Koperasi ini juga telah meneroka ke dalam pelbagai sektor pelaburan yang berisiko rendah dengan pulangan yang berpatutan. Koperasi dan pinjaman (jimat cermat dan pinjaman) dengan objektif utama untuk meningkatkan taraf sosio-ekonomi dan kebajikan ATM. Pada tahun 1975, Koperasi telah bertukar menjadi sebuah Koperasi Serbaguna (multipurpose) hingga ke hari ini.

Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad pada ketika ini sedang membuka peluang kepada semua warganegara yang berkelayakan dan berminat untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad ini hendaklah dibuat secara online menerusi portal Jobstreet. Resume lengkap perlu dilampirkan bersama semasa permohonan.

b) Pastikan anda memenuhi kelayakan yang diperlukan sebelum memulakan proses permohonan.

c) Anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu di dalam portal sebelum boleh membuat permohonan.

d) Proses permohonan jawatan kosong Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad boleh dimulakan dengan mengikuti pautan yang kami sertakan di atas.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!