2 Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad
Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Oktober 2014.

Tarikh tutup: 19 September dan 03 Oktober 2014.

Berikutan penyatuan semua entiti Keretapi negeri di Tanah Melayu, Keretapi Tanah Melayu mewarisi armada kebanyakannya lokomotif wap buatan British. Pengubahan lokomotif yang diperkenalkan kepada Malaya kerana landasan keretapi yang pertama telah berkuat kuasa.

Perkhidmatan kereta api elektrik hanya diperkenalkan pada tahun 1995 dengan pelancaran perkhidmatan Komuter KTM Komuter.

(KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, layak dan bersemangat untuk mengisi kekosongan ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dengan menyatakan butir-butir peribadi, pengalaman, kelulusan beserta dengan salinan sijil yang berkaitan dan sampul surat beralamat sendiri yang bersetem. Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar sebelum tarikh tutup iklan ke alamat seperti berikut:

Pengurus Besar
Pengurusan Bakat dan Pembangunan Organisasi
Ibu Pejabat Korporat KTM Berhad
Jalan Sultan Hishamuddin
50621 Kuala Lumpur.
Tel : 03-22631130/03-22631433

b) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad yang diikankan di atas untuk melihat syarat kelayakan dan maklumat lanjut.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!