2 Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad Bulan September 2014

(KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad
Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad September 2014.

Tarikh tutup: 12 September 2014.

Berikutan penyatuan semua entiti Keretapi negeri di Tanah Melayu, Keretapi Tanah Melayu mewarisi armada kebanyakannya lokomotif wap buatan British, pengubahan lokomotif yang diperkenalkan kepada Malaya kerana landasan keretapi yang pertama telah berkuat kuasa.

Perkhidmatan kereta api elektrik hanya diperkenalkan pada tahun 1995 dengan pelancaran perkhidmatan Komuter KTM Komuter.

(KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad mempelawa permohonan daripada individu yang ikhlas, layak dan bersemangat untuk mengisi kekosongan ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Pemohon yang berminat adalah dipelawa untuk mengemukakan resume terperinci menyatakan gaji semasa dan dijangka, hubungi nombor bersama-sama dengan gambar saiz pasport semalam dan menyatakan jawatan yang dipohon di sudut atas sebelah kiri sampul surat ke alamat berikut:

General Manager
Talent Management and Organisation Development (Staff Planning)
Keretapi Tanah Melayu Berhad
Jalan Sultan Hishamuddin
50621 Kuala Lumpur.

Tel: 03-22631312 atau 22631122

b) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad yang diikankan di atas untuk melihat syarat kelayakan dan maklumat lanjut.

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!