2 Jawatan Kosong (LPM) Lembaga Perumahan Melaka Bulan September 2014

Jawatan Kosong (LPM) Lembaga Perumahan Melaka
Jawatan Kosong (LPM) Lembaga Perumahan Melaka September 2014.

Tarikh tutup: 30 September 2014.

Lembaga Perumahan Melaka (LPM) merupakan sebuah agensi kerajaan yang ditubuhkan pada 17.12.2002 melalui Melaka Enakmen perumahan kuasa (ELPM) 2002 dan Warta pada 17.12.2002 sebagai kerajaan Warta Kerajaan jilid 46 No. 25 tahun 2002. Sebelum di Lembaga Perumahan Melaka ditubuhkan, ia terletak di bawah kerajaan dan tempatan perumahan Unit.Malacca Kerajaan Negeri adalah negeri yang kedua untuk menubuhkan Lembaga selepas Kerajaan Negeri Selangor untuk mengukuhkan peranan kerajaan dalam sektor perumahan.

(LPM) Lembaga Perumahan Melaka mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan bagi jawatan yang disenaraikan di bawah:

01. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) N17
02. Pembantu Awam H11

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Perjawatan Lembaga Perumahan Melaka (LPM) yang boleh diperolehi dengan melayari laman web LPM di lpm.melaka.gov.my dan juga boleh didapati dengan hadir sendiri di Kaunter Perkhidmatan Lembaga Perumahan Melaka pada hari bekerja atau boleh diakses melalui pautan di bawah:


b) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar kepada:

PENGARAH EKSEKUTIF
LEMBAGA PERUMAHAN MELAKA
ARAS 10, MENARA MITC,
JALAN KONVENSYEN, KOMPLEKS MITC,
HANG TUAH JAYA,
75450 AYER KEROH, MELAKA

c) Maklumat lanjut seperti kelayakandiperlukan, sebab-sebab permohonan ditolak dan sebagainya boleh dibaca melalui iklan asal jawatan kosong (LPM) Lembaga Perumahan Melaka di pautan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!