2 Jawatan Kosong (PAK) Perbadanan Aset Keretapi Bulan September 2014

Jawatan Kosong Perbadanan Aset Keretapi
Jawatan Kosong (PAK) Perbadanan Aset Keretapi September 2014.

Tarikh tutup: 29 September 2014.

Perbadanan aset Keretapi (RAC) adalah sebuah badan Berkanun Persekutuan di bawah Kementerian Pengangkutan Malaysia. RAC telah ditubuhkan di bawah Akta Keretapi 1991 (Akta 463), berkuatkuasa secara rasmi sebagai sebuah organisasi pada 1 Ogos 1992 dan telah diwartakan di bawah Jumlah 36 No: 13 pada 30hb Julai 1992. RAC yang telah beroperasi sepenuhnya pada Oktober 1 1992.In bersama-sama dengan penubuhan RAC, Perkhidmatan operasi Kereta Api corporatize dan Keretapi Tanah Melayu (KTM), sebuah syarikat awam yang wujud sejak tahun 1894 adalah disband dan secara rasminya dikenali sebagai Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB).

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Pebadanan Aset Keretapi seperti diiklankan berikut:

01. IT Programmer
02. IT Technician

Cara memohon:

a) Sila emelkan 'resume' lengkap (dan cover letter) dan jawatan yang dipohon ke alamat emel di bawah:

--> [email protected]

b) Sebarang pertanyaan lanjut dan kemusykilan, sila hubungi talian: 03-87332020.

c) Iklan asal jawatan kosong (PAK) Perbadanan Aset Keretapi ini boleh dilihat di bawah:

(Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas)
----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!