2 Jawatan Kosong (PKPS) Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor Bulan September 2014

Jawatan Kosong PKPS
Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor September 2014.

Tarikh tutup: 15 September 2014.

Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) telah ditubuhkan pada 02 Januari 1972 di bawah enakmen N0.12 tahun 1972 (Pindaan 1981). PKPS mula melaksanakan aktivitinya pada 01 Mac 1973. Sebagai salah sebuah agensi Kerajaan Negeri Selangor, PKPS telah diberikan peranan untuk memajukan industri pertanian bagi membantu mempercepatkan pembangunan sosio ekonomi Negeri Selangor.

Berlandaskan wawasan negara untuk mencapai taraf negara maju, PKPS sedang mengerakkan industri tani kepada gagasan yang lebih komersial, canggih dan global. PKPS sedang mengubah haluan  dalam industri pertanian agar seiring dengan kepesanan ekonomi moden dan berteknologi tinggi selaras dengan pencapaian Negeri Selangor sebagai Negeri Maju pada 2005.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen tinggi untuk berkhidmat di PKPS untuk mengisi jawatan kosong yang diiklankan di bawah:

01. Senior Farm Manager
02. Senior Plantation Manager

Cara memohon:

a) Calon yang berminat adalah dikehendaki menghantarkan surat permohonan dan resume lengkap ke alamat emel:


atau..

Bahagian Sumber Manusia dan Latihan
Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor
Tingkat 10-11, Wisma PKPS
Persiaran Perbandaran
Seksyen 14
40675 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

b) Sila sertakan semua dokumen pengenalan diri dan sijil akademik yang telah disahkan. Sertakan juga dua keping gambar ukuran pasport.

c) Iklan asal jawatan kosong Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor boleh dibaca melalui pautan yang disertakan di bawah:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Penguasa Kastam W41! Dapatkan 40 Nota Padat Pelbagai Topik Dunia Perkastaman, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, 80 Contoh Soalan Seksyen A, 60 Contoh Soalan Seksyen B, 150 Contoh Soalan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GTP melalui pautan berikut:

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!