2 Jawatan Kosong SALCRA Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong SALCRA
Jawatan Kosong SALCRA Oktober 2014.

Tarikh tutup: 03 Oktober 2014.

Sarawak Land Consolidation and Rehabilitation Authority (SALCRA) telah ditubuhkan pada April, 1976 sebagai sebuah badan berkanun kerajaan di bawah Ordinan kuasa pemulihan, dan penyatuan Tanah Sarawak tahun 1976. Kini, SALCRA adalah menguruskan lapan belas (18) estet kelapa sawit atau ladang-ladang peserta dan satu (1) ladang teh dan empat (4) kilang minyak sawit.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Sarawak Land Consolidation and Rehabilitation Authority (SALCRA) seperti yang diiklankan berikut:

01. Management Trainee
02. Technical Asistant

Cara memohon:

a) Pemohon yang berminat adalah dijemput untuk menyediakan 'resume' terperinci, menyatakan sejarah pekerjaan, hadir dan gaji dijangka, nombor telefon dan gambar bersaiz pasport (tidak dikembalikan). Pemohon yang berminat perlu mengemukakan salinan Transkrip Akademik mereka dan lain-lain dokumen yang berkaitan dan hendaklah sampai ke alamat berikut:

General Manager,
SALCRA Headquaters,
Wisma SALCRA, No.1 Lot 2220,
Block MTLD, Jalan Dato Mohd. Musa,
94300 Kota Samarahan.
(Attn: Human Resource & Administration Department

b) Atau boleh emelkan ke:


c) Kelayakan diperlukan bagi jawatan kosong (01) Sarawak Land Consolidation and Rehabilitation Authority (SALCRA) boleh dilihat di bawah:


(Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas)

d) Manakala, kelayakan diperlukan bagi jawatan kosong (02) Sarawak Land Consolidation and Rehabilitation Authority (SALCRA) boleh dilihat di bawah:


(Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas)

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!