2 Jawatan Kosong SPAN Sabah Bulan September 2014

Jawatan Kosong SPAN Sabah
Jawatan Kosong SPAN Sabah September 2014.

Tarikh tutup: 22 September 2014.

SABAH merupakan negeri yang kedua terbesar di Malaysia; yang terdiri daripada 13 negeri dan 3 Wilayah Persekutuan. Dengan kawasan yang menjangkau 72,500 kilometer persegi, ditambah dengan pantai yang dikelilingi oleh South China Sea di Barat, Laut Sulu di timur laut dan Laut Sulawesi di Timur, Sabah terletak di bahagian paling utara Borneo; Pulau ketiga terbesar di dunia. Diberkati dengan banyak sumber semula jadi dan keindahan dalam keadaan yang tidak dapat dibayangkan, Sabah adalah pertembungan unik dan identiti budaya dan kaum penduduknya.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berasal dari Sabah yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Kerajaan Negeri Sabah seperti berikut :


Cara memohon:

a) Pemohonan hendaklah dibuat secara ONLINE SAHAJA dengan melayari Laman web SPANS di pautan berikut:


b) Salinan sijil - sijil Asal (sijil lahir / kad pengenalan pemohon / kad pengenalan kedua ibubapa [sijil mati jika berkaitan] / sijil-sijil akademik dan dokumen - dokumen lain yang berkaitan dan disyaratkan dalam iklan ini HANYA dibawa apabila anda berjaya dipanggil untuk ditemuduga kelak.

c) Sila klik nama jawatan kosong di atas untuk melihat dengan lebih jelas bidang tugas dan kelayakan diperlukan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!