2 Jawatan Kosong UiTM Pulau Pinang Bulan September 2014

Jawatan Kosong UiTM Penang
Jawatan Kosong UiTM Pulau Pinang September 2014.

Tarikh tutup: 19 September 2014.

Universiti Teknologi MARA Pulau Pinang adalah kempus ke-11 UiTM. Mula beroperasi pada 16 Jun 1996 di kampus sementara di Permatang Pasir. Kampus kekal UiTM Pulau Pinang ialah di Jalan Permatang Pauh dan mula diduduki para pelajar dan tanaga pengajar sekitar bulan Ogos 2003. Pengambilan pertama pelajar di UiTM Pulau Pinang dilaksanakan pada Julai 1996 dengan enrolmen seramai 230 orang pelajar. Kumpulan pertama pelajar ini yang menamatkan pengajian di UiTM Pulau Pinang ialah pada Mei 1999.

Staf permulaan UiTM Pulau Pinang adalah seramai 40 orang termasuk 9 orang staf akademik. Tumpuan utama UiTM Pulau Pinang adalah kepada bidang kejuruteraan elektrik, mekanikal dan awam di peringkat diploma.

Kampus tetap telah dirancang pembinaannya sejak 1995 dengan kapasiti 10,000 pelajar dengan pelbagai jurusan termasukkejuruteraan, pengurusan hotel dan pelancongan sebagai bidang-bidang utama.

UiTM Pulau Pinang dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi jawatan bertaraf Tetap/Kontrak seperti yang diiklankan di bawah:

01. Penolong Pegawai Kesateria S27
02. Pembanu Kesateria S17

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA yang boleh diperolehi melalui pautan di bawah:


b) Permohonan lengkap hendaklah dialamatkan ke:

TIMBALAN PENDAFTAR
BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
TINGKAT 9, KOMPLEKS PERDANA
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (PULAU PINANG)
13500 PERMATANG PAUH
PULAU PINANG
NO. TEL: (04) 3822700/2859/2857

c) Iklan asal jawatan kosong UiTM Pulau Pinang boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!