3 Jawatan Kosong (JPDC) Johor Petroleum Development Corporation Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong (JPDC) Johor Petroleum Development Corporation
Jawatan Kosong (JPDC) Johor Petroleum Development Corporation Oktober 2014.

Tarikh tutup: 08, 10, 12 dan 12Oktober 2014.

Johor Petroleum Development Corporation Berhad atau JPDC telah ditubuhkan pada 9 April 2012 sebagai sebuah agensi Persekutuan sebagai anak syarikat milik penuh bagi Perbadanan sumber Petroleum Malaysia (MPRC).

JPDC telah ditubuhkan hasil daripada Perdana Menteri, YAB Dato' Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak yang diumumkan pada Mesyuarat Majlis Ekonomi pada 13 Februari 2012 yang projek pembangunan minyak & gas di Pengerang, Kota Tinggi, Johor sebagai "Negara projek daripada kepentingan strategik".

Johor Petroleum Development Corporation Berhad (JPDC) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan bagi jawatan yang disenaraikan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Johor Petroleum Development Corporation Berhad (JPDC) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Johor Petroleum Development Corporation Berhad (JPDC) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Johor Petroleum Development Corporation Berhad (JPDC) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!