3 Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor
Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor Oktober 2014.

Tarikh tutup: 22 Oktober 2014.

Ditubuhkan lebih 15 tahun yang lalu, kini Pusat Zakat Selangor (Majlis Agama Islam Selangor) sudah sinonim dengan peningkatan kesedaran tentang zakat di negeri Selangor dan kecekapan pengedaran. Sepanjang dekad itu, institusi-institusi Islam yang banyak membantu, lemah mendapat jaminan hidup, keseimbangan sosio-ekonomi dan budaya. Kini setelah sedekad berlalu, Lembaga Zakat Selangor bermatlamat akan terus memberikan yang terbaik. Lembaga Zakat Selangor akan terus memikul dan menjalankan amanah sebagai amil dan amilin. Bahawa komitmen Lembaga Zakat Selangor, dengan motto “ peneraju keseimbangan sosio ekonomi ummah ” PZS (MAIS) dahulu, dan kini dikenali sebagai Lembaga Zakat Selangor.

Lembaga Zakat Selangor mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!