3 Jawatan Kosong (PROPEL) Projek Penyeleggaraan Lebuhraya Berhad Bulan September 2014

Jawatan Kosong PROPEL
Jawatan Kosong (PROPEL) Projek Penyeleggaraan Lebuhraya Berhad September 2014.

Tarikh tutup: 17 September 2014.

Projek Penyeleggaraan Lebuhraya Berhad (PROPEL) berada di barisan hadapan dalam industri penyelenggaraan infrastruktur, membina reputasinya sebagai Malaysia ’ s No. 1 infrastruktur penyelenggaraan pakar. Hari ini, dengan rekod prestasinya yang kukuh dan pengalaman dalam Penyelenggaraan Lebuhraya lebih daripada 20 tahun, PROPEL telah mempelbagaikan pelanggan yang datang ke dan meluaskan skop Perkhidmatan kepada industri-industri lain seperti Lapangan Terbang, bangunan komersil, tenaga dan minyak & gas kilang, Majlis Perbandaran dan LRT. PROPEL ’ s pelbagai perkhidmatan meliputi pemulihan turapan & Penyelenggaraan; Trafik & Pengurusan Keselamatan; Awam, mekanikal, elektrik & Elektronik Lebuhraya infrastruktur dan kemudahan-kemudahan; dan pengoptimuman.

Projek Penyeleggaraan Lebuhraya Berhad (PROPEL) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (PROPEL) Projek Penyeleggaraan Lebuhraya Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (PROPEL) Projek Penyeleggaraan Lebuhraya Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (PROPEL) Projek Penyeleggaraan Lebuhraya Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!