4 Jawatan Kosong Bank Persatuan Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Bank Persatuan
Jawatan Kosong Bank Persatuan Oktober 2014.

Tarikh tutup: 17 Oktober 2014.

Bank Persatuan pada asalnya ditubuhkan dan didaftarkan sebagai sebuah syarikat koperasi. Pendaftaran ini dibuat pada 7 Jun 1950 di bawah Ordinan Syarikat kerjasama (1948) yang kini dikenali sebagai Akta Koperasi (1993). Penubuhan Bank Persatuan adalah hasil daripada penggabungan lebih daripada 21 Kampung Koperasi Syarikat (Syarikat Kerjasama Kampung) di Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Semasa awal penubuhannya koperasi yang baru diwujudkan yang dikenali sebagai "Province wellesley Koperasi perbankan Kesatuan yang terhad". Pada tahun 1971, Koperasi dibuka keahliannya kepada kedua-dua kategori individu dan Koperasi. Pada 1981, namanya di tukar kepada Bank Persatuan Kerjasama Seberang Perai Berhad. Hanya pada tahun 1995, Bank Persatuan menggunakan nama baru apabila ia ditukar kepada "Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad" atau boleh hanya dipanggil sebagai Bank Persatuan.

Bank Persatuan Malaysia mempelawa permohonan daripada pemohon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti di bawah:

01. Kerani Akaun
02. Penolong Pengurus Cawangan
03. Pegawai
04. Pengurus Cawangan

Cara memohon:

a) Calon-Calon yang berminat boleh menghantar surat latar diri atau 'resume' dan gaji minimum dipohon bersama salinan sijil-sijil yang berkaitan dan gambar terbaru berukuran pasport kepada:

BAHAGIAN PENTADBIRAN DAN SUMBER MANUSIA
KOPERASI BANK PERSATUAN MALAYSIA BERHAD
41, 43 - 45 Jalan Selat, Taman Selat, 12000 Butterworth

b) Atau melalui emel ke:

--> [email protected]

c) Untuk Pertanyaan Sila Hubungi 04-3237650 atau layari www.bankpstn.com.my untuk maklumat lanjut.

d) Iklan asal jawatan kosong Bank Persatuan ini boleh dicapai melalui pautan di bawah:

>> Iklan jawatan kosong Bank Persatuan 2014


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!