4 Jawatan Kosong (PNMB) Percetakan Nasional Malaysia Berhad Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong PNMB
4 Jawatan Kosong (PNMB) Percetakan Nasional Malaysia Berhad Oktober 2014.

Tarikh tutup: 15 Oktober 2014.

Banyak perubahan telah berlaku terhadap PNMB semenjak penubuhan Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) pada tahun 1888. Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) telah dikorporatkan pada tahun 1993, dimiliki sepenuhnya oleh Kementerian Kewangan. Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) memahami keperluan pelanggan-pelanggan mereka dan memberi khidmat kepada pelanggan dengan menggabungkan pelbagai perkhidmatan percetakan dalam bidang percetakan am, cetakan data boleh ubah, cetakan Keselamatan dan pengimejan digital dengan perkhidmatan Reka bentuk dalaman kami. Semua ini di bawah satu bumbung seluas 83,000 kaki persegi.

(PNMB) Percetakan Nasional Malaysia mengalu-alukan permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Ajukan surat permohonan, borang permohonan beserta 'resume' lengkap ke alamat berikut:

Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB),
Jalan Chan Sow Lin,
50554 Kuala Lumpur.
Tel: 03 - 9236 6888
Fax: 03 - 9236 6999
Emel     [email protected]

b) Borang permohonan boleh dimuaturun melalui pautan di bawah:


c) Sila klik nama jawatan kosong PNMByang diiklankan di atas untuk melihat maklumat lanjut yang diperlukan untuk setiap jawatan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!