4 Jawatan Kosong (PruBSN) Prudential BSN Takaful Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Prudential BSN Takaful
Jawatan Kosong Prudential BSN Takaful Oktober 2014.

Tarikh tutup: 08, 10, 12 dan 12Oktober 2014.

Prudential BSN Takaful Berhad (PruBSN) ditubuhkan dari perkongsian di antara Prudential Plc (Prudential) dan Bank Simpanan Nasional (BSN), dua syarikat kewangan kukuh dalam bidang kepakaran masing-masing. Pada awal 2006, PruBSN menerima kelulusan daripada Bank Negara untuk menjalankan perniagaan Takaful.

Prudential BSN Takaful Berhad (PruBSN) mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan bagi jawatan yang disenaraikan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Prudential BSN Takaful Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong Prudential BSN Takaful Berhad (PruBSN) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Prudential BSN Takaful Berhad (PruBSN) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!