4 Jawatan Kosong (TH) Lembaga Tabung Haji Bulan September 2014

Jawatan Kosong Lembaga Tabung Haji
Jawatan Kosong (TH) Lembaga Tabung Haji September 2014.

Tarikh tutup: 12 September 2014.

Sebagai sebuah badan korporat yang mementingkan daya saing, Tabung Haji adalah sensitif terhadap perkembangan dan perubahan yang melanda dunia di era 90-an. Bagi memastikan kesinambungan daya saingnya dalam era globalisasi masa kini, satu kajian terperinci telah dibuat pada tahun 1995 untuk meluaskan lagi skop dan peranan Tabung Haji. Oleh itu, pada 01 Jun 1995, Akta baru daripada pihak Tabung Haji yakni Akta 535, Akta ini digubal untuk memansuhkan nama lama Lembaga Urusan dan Tabung Haji dan digantikan dengan Lembaga Tabung Haji pada 28 Ogos 1997. Singkatan TH turut diperkenalkan menggantikan nama Tabung Haji.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia dan keutamaan adalah kepada yang berkelayakan, berkemahiran tinggi dan bersahsiah murni yang berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

01. Penganalisa Kanan Pelaburan Dana & Outsourcing, (SPP4) Jabatan Pelaburan
02. Pengurus Kanan Dana Ekuiti, (SPP4) Jabatan Pelaburan
03. Penganalisa Kredit, (SPP3) Jabatan Pelaburan
04. Eksekutif Keselamatan Dan Kesihatan, (SPP3) Bahagian Pengurusan Hartanah TH

Cara memohon:

a) Sila muatnaik resume lengkap dan komprehensif anda ke alamat di bawah:


b) Atau, pemohon-pemohon yang berminat boleh menghantar `resume’ beserta Sijil-Sijil Akademik dan Sijil-Sijil Lain yang berkaitan dan sekeping gambar terkini berukuran pasport serta menulis nama jawatan yang dipohon pada `resume’ dan sampul ke:

Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
Lantai 27, Lembaga Tabung Haji
201 Jalan Tun Razak
50400 KUALA LUMPUR

c) Iklan asal jawatan kosong (TH) Lembaga Tabung Haji ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke Exam Penguasa Kastam W41! Dapatkan 40 Nota Padat Pelbagai Topik Dunia Perkastaman, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, 80 Contoh Soalan Seksyen A, 60 Contoh Soalan Seksyen B, 150 Contoh Soalan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GTP melalui pautan berikut:

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!