4 Jawatan Kosong UIAM Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong UIAM
Jawatan Kosong UIAM Bulan Oktober 2014.

Tarikh tutup: 08, 09 dan 11 Oktober 2014.

UIAM merupakan sebuah universiti awam yang dibiayai kerajaan di Malaysia. Kampus utamanya terletak di Gombak, Selangor. Dengan Pusat Pengajian Yayasan yang terletak di Petaling Jaya dan cawangan yang berasaskan perubatan di Kuantan, Pahang. UIAM telah ditubuhkan pada 23 Mei 1983, berlandaskan prinsip-prinsip Islam tujuan untuk menjadi Universiti Islam terulung di dunia dan menjadi sebuah institusi pendidikan tinggi antarabangsa yang komprehensif. UIAM berilhamkan world-view Tauhid dan falsafah Islam perpaduan pengetahuan serta konsep holistik. Nilai-nilai Islam diterapkan ke dalam semua disiplin. Pada masa ini, Universiti menawarkan pelbagai Sarjana Muda, Sarjana dan kursus Phd di 13 Fakulti, juga dikenali sebagai kulliyyah.

(UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan untuk menyertai organisasi mereka dengan memohon jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!