5 Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad Bulan September 2014

Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad
Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad September 2014.

Tarikh tutup: 21 Jun dan 23 September 2014.

Amanah Raya Berhad atau AmanahRaya adalah syarikat pemegang amanah yang utama di Malaysia. Sejak penubuhannya sebagai Jabatan Pemegang Amanah awam dan pentadbir adalah secara rasmi pada 1 Mei 1921. AmanahRaya telah berkhidmat kepada negara selama 86 tahun dan adalah peneraju pasaran dalam memberikan Amanah, pengurusan warisan dan wasiat-Perkhidmatan. AmanahRaya yang dimiliki sepenuhnya oleh Kerajaan Malaysia dengan 99.99% sahamnya dipegang oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) dan 0.01% sahamnya dipegang oleh pihak Pesuruhjaya Tanah Persekutuan.

Amanah Raya Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. EXECUTIVE
02. SENIOR EXECUTIVE
03. ASSISTANT MANAGER
04. SENIOR TECHNICIAN
05. SENIOR EXECUTIVE

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat adalah dipelawa untuk menulis dalam / emel resume yang lengkap bersama-sama dengan gaji semasa dan dijangka ke:

MANAGER, CEO's OFFICE
AMANAHRAYA TRUSTEES BERHAD


b) Hanya calon yang disenarai pendek sahaja yang akan dihubungi semula.

c) Iklan asal Amanah Raya Berhad ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!