5 Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures Bulan Oktober 2014

Jobs at Felda Global Ventures
Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures Oktober 2014.

Tarikh tutup: 4, 5 dan 11 Oktober 2014.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) menerajui transformasi perniagaan Kumpulan Felda kepada sebuah perbadanan multinasional yang bersepadu, dengan memberi tumpuan kepada sektor perniagaan tani. FELDA Global Ventures Holdings membawa 88 Syarikat yang aktif menjalankan pelbagai aktiviti seperti pelbagai tanaman perladangan, minyak & lemak, oleokimia, logistik dan perkhidmatan ke arah yang lebih tinggi.

Dengan operasi FELDA Global Ventures Holdings termasuk di Amerika Syarikat, Kanada, China, Australia dan Timur Tengah, FELDA Global Ventures Holdings bertujuan untuk memperluaskan jangkauan dengan melabur, pengambilalihan dan usahasama yang strategik di seluruh rantaian nilai huluan dan hiliran.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) dengan ini mempelawa permohonan daripada individu yang berminat, berkelayakan dan komited memajukan masyarakat untuk menyertai organisasi mereka sebagai:

01. EXECUTIVE, GROUP CORPORATE STRATEGY
02. MANAGER, GROUP CORPORATE STRATEGY
03. SENIOR MANAGER, HSE GLOBAL EXCELLENCE
04. SENIOR MANAGER, HSE ENFORCEMENT & INVESTIGATION
05. EXECUTIVE, QUALITY CONTROL, FELDA VEGETABLE OIL PRODUCTS SDN BHD
06. Senior Executive,Media And Issues Management
07. Senior General Manager
08. Manager Group Internal Audit
09. Senior Manager Group Internal Audit
10. Senior Manager/General Manager Group Internal Audit

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal kerja jobstreet.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!