6 Jawatan Kosong SIRIM Bulan September 2014

Jawatan Kosong SIRIM
Jawatan Kosong SIRIM September 2014.

Tarikh tutup: 05 September 2014.

SIRIM Berhad memulakan operasi pada 1 September 1996 melalui Skim pengkorporatan piawaian dan Institut Penyelidikan industri, dimulakan oleh kerajaan dengan visi untuk menjadi sebuah perbadanan pilihan bagi teknologi dan kualiti.

SIRIM Berhad sebagai Pertubuhan Kebangsaan standard dan kualiti, dan sebagai penggerak utama dalam penyelidikan dan pembangunan industri bertindak sebagai menjadi pemangkin kepada dinamik ekonomi negara melalui kecemerlangan teknologi dan penerimaan produk dan perkhidmatan Malaysia yang antarabangsa. Misi mereka adalah untuk mempertingkatkan daya saing pelanggan-pelanggan mereka melalui teknologi dan kualiti, serta memenuhi keperluan pemegang-pemegang saham.

SIRIM Berhad pada ketika ini sedang mencari calon-calon yang berbakat, berminat dan komited untuk mengisi kekosongan yang sedang ditawarkan seperti berikut:

01. Pembantu Keselamatan (6 Kekosongan)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SIRIM Berhad ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal SIRIM Careers sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong SIRIM, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Untuk memulakan proses permohonan dan melihat kelayakan diperlukan untuk jawatan kosong di atas yang anda berminat, sila ikuti pautan di bawah:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Penguasa Kastam W41! Dapatkan 40 Nota Padat Pelbagai Topik Dunia Perkastaman, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, 80 Contoh Soalan Seksyen A, 60 Contoh Soalan Seksyen B, 150 Contoh Soalan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GTP melalui pautan berikut:

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!