6 Jawatan Kosong (TM) Telekom Malaysia Bulan September 2014

Jawatan Kosong (TM) Telekom Malaysia
Jawatan Kosong (TM) Telekom Malaysia September 2014.

Tarikh tutup: 30 September 2014.

Telekom Malaysia Berhad (TM), peneraju utama perkhidmatan jalur lebar dan teknologi maklumat bersepadu yang terkemuka. Telekom Malaysia Berhad (TM) menawarkan pelbagai perkhidmatan komunikasi dan perhubungan jalur lebar, data dan talian tetap. Sebagai peneraju unggul pasaran, Telekom Malaysia Berhad (TM) adalah didorong oleh penciptaan nilai pemegang saham dalam persekitaran yang sangat kompetitif. Kumpulan Telekom Malaysia Berhad (TM) menekankan menyampaikan pengalaman pelanggan dipertingkatkan melalui peningkatan kualiti perkhidmatan pelanggan yang berterusan dan inovasi, manakala tumpuan kepada meningkatkan kecekapan operasi dan produktiviti.

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan Kosong di Telekom Malaysia Berhad (TM) seperti yang diiklankan berikut :

01. Pembantu Pegawai Teknik (4 kekosongan)
02. Leasing-Assistant Manager (1 kekosongan)
03. Asst Mgr Planning (1 kekosongan)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Telekom Malaysia Berhad (TM) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya TM Career.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Telekom Malaysia Berhad (TM) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu dan dikehendaki menghantarkan 'resume'. Sila ikuti pautan berikut untuk mendaftarkan akaun permohonan anda:

>> TM Career Sign Up

c) Sila klik pautan jawatan kosong Telekom Malaysia Berhad (TM) di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!