Jawatan Kosong Agensi Takaful Ikhlas Bulan September 2014

Jawatan Kosong Agensi Takaful Ikhlas
Jawatan Kosong Agensi Takaful Ikhlas September 2014.

Tarikh tutup: Tidak dinyatakan.

Takaful Ikhlas Berhad (Takaful IKHLAS) diperbadankan pada 18 September 2002 dan adalah sebuah anak syarikat milik penuh MNRB Holdings Berhad. Syarikat ini terlibat terutamanya dalam penyediaan perkhidmatan perlindungan kewangan Islam, berdasarkan prinsip-prinsip dan peraturan Syariah. Takaful IKHLAS telah kehadirannya dalam penyediaan perkhidmatan perlindungan kewangan Islam berasaskan sistem takaful yang penekanan terhadap semangat kerjasama dan tanggungjawab bersama di kalangan para peserta. Objektif Takaful IKHLAS adalah untuk menjadi penyedia perkhidmatan perlindungan kewangan Islam dan ia membuat usaha bersepadu untuk mencapai cita-cita ini.

Rokiah Agensi Takaful Ikhlas mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan berkelayakan untuk memohon jawatan kosong diiklankan di bawah:

01. Kerani

Kriteria yang diperlukan :

- Lepasan SPM
- Mahir menggunakan komputer
- Boleh membuat sales/markerting (bila perlu sahaja)
- Boleh berkomunikasi dengan baik/Mudah mesra
- Kenaikan gaji mengikut semasa

Cara memohon:

a) Sekiranya berminat boleh hubungi En Salmi Bin Mohamed di talian: 013-6135528

b) Atau datang sendiri ke alamat berikut:

A2-3 Arked Mara Batu 12,
76300 Sungai Udang,
Melaka

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!