Jawatan Kosong Bank Rakyat Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Bank Rakyat
Jawatan Kosong Bank Rakyat Oktober 2014.

Tarikh tutup: 09 Oktober 2014.

Bank Rakyat, adalah sebuah institusi kewangan yang telah ditubuhkan pada 28 September 1954 di bawah Ordinan Koperasi 1948. Kini Bank Rakyat merupakan bank Koperasi Islam terbesar di Malaysia yang mempunyai aset berjumlah RM72.48 bilion pada akhir 2011. Sebagai entiti di bawah Kementerian Perdagangan dalam negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Bank Rakyat komited untuk menyokong misi Kementerian untuk mengukuhkan sektor Koperasi sebagai penyumbang utama pertumbuhan ekonomi melalui usaha-usaha dan langkah-langkah diambil. Mereka adalah sebuah Bank Islam yang progresif di Malaysia melihat pengukuhan kedudukan mereka sebagai pembekal utama produk-produk perbankan Syariah.

Bank Kerjasama Rakyat mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan disenaraikan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Rakyat ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Rakyat melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Bank Rakyat di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!