Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong BSN
Jawatan Kosong (BSN) Bank Simpanan Nasional Oktober 2014.

Tarikh tutup: 19 Oktober 2014.

Bank Simpanan Nasional (BSN) telah berkembang dengan pesat semenjak ditubuhkan sebagai sebuah badan berkanun di bawah Kementerian Kewangan pada tahun 1974. Sehingga kini, BSN melayan pelanggan seramai 9 juta orang dan mempunyai lebih 6,000 orang pekerja di lebih daripada 390 cawangan di seluruh negara.

Bank Simpanan Nasional (BSN) mempelawa permohonan daripada warganegara yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!