Jawatan Kosong (IIM) Institut Integriti Malaysia Bulan September 2014

Jawatan Kosong Institut Integriti Malaysia IIM
Jawatan Kosong (IIM) Institut Integriti Malaysia September 2014.

Tarikh tutup: 30 September 2014.

Institut Integriti Malaysia merupakan getusan idea 5 Perdana Menteri Malaysia, Tun Abdullah Haji Ahmad Badawi. Beliau mengumumkan hal ini pada 5 November 2003. Ia telah ditubuhkan sebagai Syarikat Berhad dengan jaminan di bawah Akta Syarikat 1965 pada 4 Mac 2004. Malaysian Institute of integriti (MII), ditubuhkan sebagai agensi Penyelaras pelaksanaan Pelan Integriti Nasional (PIN). Objektif utama IIM ialah untuk membangunkan sebuah negara Malaysia yang berintegriti, berdaya tahan dan menghayati nilai-nilai murni yang universal.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi jawatan di Institut Integriti Malaysia (IIM) seperti berikut :

01. Setiausaha Pejabat

Cara memohon:

a) Pemohon boleh mengemukakan permohonan yang lengkap secara pos atau melalui emel beserta resume terkini, salinan kad pengenalan, salinan sijil-sijil/dokumen berkaitan dan sekeping gambar berukuran pasport (tidak dikembalikan) :

Presiden, Institut Integriti Malaysia (IIM),
Menara Integriti, Persiaran Duta off Jalan Duta,
50480 Kuala Lumpur.
(u.p: Unit Sumber Manusia).

c) Sila tuliskan Nama Jawatan yang dipohon di sebelah kiri sampul surat permohonan.

d) Iklan asal jawatan kosong IIM boleh dibaca melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Tahukah anda? Sebenarnya banyak lagi saluran lain selain SPA untuk anda boleh berkerja di sektor awam? Ketahui Direktori Lengkap Senarai 241 Agensi Kerajaan ini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!