Jawatan Kosong (ISN) Institut Sukan Negara Bulan September 2014

(ISN) Institut Sukan Negara
Jawatan Kosong (ISN) Institut Sukan Negara September 2014.

Tarikh tutup: 30 September 2014.

Institut Sukan Negara Malaysia (ISN) adalah sebuah agensi di bawah Kementerian Belia Dan Sukan. Antara objektif utama penubuhan Institut Sukan Negara Malaysia (ISN) ialah memberi perkhidmatan sains, perubatan dan teknologi sukan kepada bakat sukan daripada peringkat akar umbi sehingga melahirkan atlet bertaraf dunia melalui kaedah saintifik.

Visi (ISN) Institut Sukan Negara adalah untuk menjadi Institut sukan terunggul bertaraf dunia yang menerajui aplikasi sains, perubatan dan inovasi sukan. Sementara, misi Institut Sukan Negara Malaysia (ISN) pula ialah untuk memastikan aplikasi sains, perubatan dan inovasi sukan dilaksanakan secara professional dan saintifik dalam meningkatkan prestasi dan kecemerlangan sukan negara.

ISN dengan ini mempelawa pemohon–pemohon daripada kalangan warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan ini untuk mengisi kekosongan jawatan–jawatan seperti diiklankan berikut:

01. Pegawai Farmasi Gred U41 (konterak)

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dikemukakan secara atas talian melalui pautan yang kami sediakan di bawah:


c) Butiran lanjut, syarat-syarat jawatan dan bidang tugas boleh dibaca melalui iklan asal jawatan kosong Institut Sukan Negara di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!