Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri
Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri Oktober 2014.

Tarikh tutup: 10 Oktober 2014.

Dahulunya dikenali sebagai pentadbiran am, Jabatan Perdana Menteri. Jabatan ini disusun semula menjadi sembilan (9) bahagian inovasi dan pengurusan sumber manusia (BIPSM), kewangan (B. Kew), pembangunan, akaun (BA), khidmat pengurusan (BKP), Audit Dalaman, Unit Komunikasi Korporat (UKK), pengurusan acara & Pejabat Penasihat Undang-undang. Semua sembilan (9) bahagian laporkan kepada pihak Timbalan Ketua Setiausaha kanan dan dibantu oleh dua Timbalan Ketua Setiausaha iaitu Timbalan Ketua Setiausaha (P) dan Timbalan Ketua Setiausaha (K & P).

Jabatan Perdana Menteri melalui Pejabat Pembangunan Persekutuan Negeri Selangor mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Juruteknik J17

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dikemukakan beserta 'resume', salinan kad pengenalan, sijil kelahiran, sijil-sijil persekolahan, sijil berhenti sekolah dan lain-lain dokumen berkaitan (jika ada).

b) Permohonan yang lengkap hendaklah dihantar menerusi emel kepada:

--> [email protected]

c) Sila klik pautan di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan anda:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!