Jawatan Kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Muzium Kesenian Islam
Jawatan Kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia Oktober 2014.

Tarikh tutup: 08 Oktober 2014.

Kepentingan dalam Kesenian Islam telah berkembang dengan sangat dalam tahun-tahun kebelakangan ini. Hal ini mencerminkan kesedaran ini, pada bulan Disember 1998 Malaysia menjadi rumah kepada Muzium seni Islam terbesar di Asia Tenggara. Bangunan ini terletak di dalam 30,000 meter persegi, terletak di tengah-tengah persekitaran bangunan Taman Tasik di tengah-tengah Kuala Lumpur.

Muzium Kesenian Islam Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan serta berumur 18 tahun ke atas agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Muzium Kesenian Islam Malaysia di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!