Jawatan Kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah Bulan September 2014

Jawatan Kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah
Jawatan Kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah September 2014.

Tarikh tutup: 15 September 2014.

Sebuah Jawatankuasa dilantik untuk menaja dan menguruskan Perpustakaan Awam Negeri. Perlantikan Jawatankuasa dalam mesyuarat telah diadakan di Pejabat Kerja Raya. Dalam Mesyuarat Majlis Bandar Alor Setar pada bulan September 1957, Encik Poh Sin Bin iaitu Kota Setar Ukur Pegawai Daerah ketika itu mencadangkan untuk menubuhkan sebuah perpustakaan di bandar Alor Setar.

Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Pembantu Perpustakaan S17

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dikemukakan berserta resume dan salinan Sijil Persekolahan, Surat Beranak dan lain-lain dokumen berkaitan jika ada dan dihantar kepada :

PENGARAH
PERBADANAN PERPUSTAKAAN AWAM KEDAH
JALAN KOLAM AIR
05100 ALOR SETAR
KEDAH DARUL AMAN

b) Iklan asal jawatan kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!