Jawatan Kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Bulan September 2014

Perbadanan Usahawan Nasional Bhd
Jawatan Kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional September 2014.

Tarikh tutup: 27 September 2014.

(PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional adalah sebuah badan subsidiari milik penuh dari Yayasan Pelaburan Bumiputra (YPB). PUNB terlibat dalam Pembangunan Usahawan bumiputera tempatan, dalam perniagaan strategik untuk mewujudkan dinamik, kompeten dan Bumiputera perdagangan maju dan komuniti industri (BCIC). Operasi perniagaan PUNB tertumpu pada menyediakan usahawan bersepadu pembangunan pakej untuk membantu Usahawan Bumiputera dalam perniagaan dan industri kecil dan sederhana bersaiz sektor perusahaan (SME). Pakej-pakej pembangunan ini direka bentuk untuk membantu Usahawan Bumiputera membangunkan kepintaran Perniagaan, mengekalkan usaha yang menguntungkan dan membentuk perusahaan mereka; pemuliharaan.

(PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang berminat menyertai organisasi mereka untuk jawatan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (PUNB) Perbadanan Usahawan Nasional Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Penguasa Kastam W41! Dapatkan 40 Nota Padat Pelbagai Topik Dunia Perkastaman, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, 80 Contoh Soalan Seksyen A, 60 Contoh Soalan Seksyen B, 150 Contoh Soalan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GTP melalui pautan berikut:

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!