Jawatan Kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia Bulan September 2014

Jawatan Kosong UIAM
Jawatan Kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia September 2014.

Tarikh tutup: 11 September 2014.

Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, juga dikenali sebagai UIAM. Kadang-kadang ia juga dipanggil IIUM. UIAM merupakan universiti yang dibiayai awam di Malaysia. Kampus utamanya terletak di Gombak, Selangor dengan Pusat Pengajian Yayasan yang terletak di Petaling Jaya dan cawangan yang berasaskan perubatan di Kuantan, Pahang. Universiti ini ditubuhkan pada 23 Mei 1983, berlandaskan prinsip-prinsip Islam dengan tujuan untuk menjadi Universiti Islam terulung di dunia. Ia adalah bertujuan untuk menjadi sebuah institusi pendidikan tinggi antarabangsa yang komprehensif, diilhamkan oleh world-view Tauhid dan falsafah Islam perpaduan pengetahuan serta konsep holistik. Nilai-nilai Islam diterapkan ke dalam semua disiplin. Pada masa ini, Universiti menawarkan pelbagai Sarjana Muda, Sarjana dan kursus Phd di 13 Fakulti, juga dikenali sebagai kulliyyah.

(UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat, berpengalaman dan berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (UIAM) Universiti Islam Antarabangsa Malaysia di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Penguasa Kastam W41! Dapatkan 40 Nota Padat Pelbagai Topik Dunia Perkastaman, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, 80 Contoh Soalan Seksyen A, 60 Contoh Soalan Seksyen B, 150 Contoh Soalan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GTP melalui pautan berikut:

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!