Jawatan kosong (UM) Universiti Malaya Bulan Oktober 2014

Jawatan kosong (UM) Universiti Malaya
Jawatan kosong (UM) Universiti Malaya Bulan Oktober 2014.

Tarikh tutup: 06 Oktober 2014.

Universiti Malaya merupakan Universiti Penyelidikan awam yang terletak di Kuala Lumpur, Malaysia. Ia adalah Universiti yang tertua di Malaysia. Di nominals selepas nama Universiti kini dikenali sebagai UM dan Malaya semasa sebelum zaman kemerdekaan. Universiti ditubuhkan pada tahun 1949 sebagai sebuah institusi pengajian tinggi awam yang dibiayai. Hari ini, ia mempunyai lebih daripada 2,500 ahli-ahli fakulti daripada pelbagai kepakaran. Tahun 2012, UM telah diberikan status autonomi oleh Kementerian Pengajian Tinggi.

(UM) Universiti Malaya mempelawa permohonan daripada warganegara yang berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan kosong bukan akademik terbuka di bawah:

1.Pengawal Keselamatan KP11

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (UM) Universiti Malaya hendaklah dilakukan secara online / atas talian melalui portal e-Recruitment UM. Jika anda pemohon kali pertama, anda dikehendaki terlebih dahulu mendaftarkan akaun permohonan. Sila gunakan pauta di bawah:

>> Daftar akaun permohonan e-Recruitment UM

b) Iklan asal jawatan kosong (UM) Universiti Malaya ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah untuk melihat syarat kelayakan yang diperlukan:

>> Iklan jawatan kosong (UM) Universiti Malaya 2014

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!