10 Jawatan Kosong Akhbar The Star Bulan November 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

10 Jawatan Kosong Akhbar The Star Bulan November 2014

Jawatan Kosong Akhbar The Star
Jawatan Kosong Akhbar The Star November 2014.

Tarikh tutup: 06 - 12 November 2014.

Akhbar The Star mula diterbitkan pada 9 September 1971, bermula sebagai sebuah akhbar yang serantau dengan kilangnya di George Town, Penang. Kelahiran yang dicipta beberapa pertama di negara ini – ia adalah tabloid pertama dan pertama Bahasa Inggeris setiap hari untuk dicetak menggunakan proses web-ofset.

Tempoh lima tahun yang lalu, edaran akhbar tersebut telah membesar dengan pantas dan oleh awal tahun 1976, ia menjadi akhbar utama di Pulau Pinang, outselling 139-tahun-lama kemudian baru Selat Times.During tempoh yang sama, juga, Malaysia Perdana Menteri pertama Tunku Abdul Rahman, yang telah bersara beberapa tahun, menyertai Lembaga Pengarah Star Publications (Malaysia) Bhd (penerbit The Star dan kembarnya kertasSunday Star) dan menjadi Pengerusinya.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di Akhbar The Star seperti diiklankan di bawah:

01. Executive, Account Servicing (Supplement Writer)
02. Executive, Account Servicing
03. Executive, Account Servicing (to be based in Seremban)
04. Executive, Account Servicing (Advertising Sales) – Penang
05. Senior Executive/Executive – Sales
06. Senior Application Developer
07. Visualiser
08. Clerical Assistant (Advertising Department)
09. Executive, Account Servicing (Advertising Sales)
10. Management Accountant

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Akhbar The Star ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal MyStarJob.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Akhbar The Star melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan jawatan kosong Akhbar The Star di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!