10 Jawatan Kosong FELCRA Bulan Oktober 2014.

Jawatan Kosong FELCRA
Jawatan Kosong FELCRA Oktober 2014.

Tarikh tutup: 12 Oktober 2014.

Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA) telah ditubuhkan pada tahun 1966. Matlamatnya ialah untuk membangunkan sektor luar bandar untuk membantu penduduk untuk mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti ekonomi negara Malaysia dan seterusnya meningkatkan kualiti hidup dan nilai kehidupan mereka. Pada 1 September 1997, apabila digabungkan, FELCRA telah ditukar nama FELCRA Berhad dan ditukar statusnya dari sebuah badan berkanun kepada sebuah syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh kerajaan. Penukaran entiti korporat ini membolehkan FELCRA Berhad menyusuri bidang perniagaan yang baru selaras dengan aspirasi pembangunan Nasional.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang individu-individu yang berkelayakan, berpengalaman, kreatif, inovatif dan berwawasan untuk mengisi jawatan di Lembaga Penyatuan dan Pemulihan Tanah Persekutuan (FELCRA) seperti yang diiklankan berikut:

01. Pensyarah Pengurusan Perniagaan Gred Band 3(A)
02. Pensyarah Mata Pelajaran Umum Gred Band 3(A)
03. Pensyarah Pengurusan Perladangan Gred Band 3(A)
04. Pensyarah Matematik Gred Band 3(A)
05. Pensyarah Pendidikan Awal Kanak-Kanak Gred Band 3(A)
06. Pensyarah Bahasa Inggeris Gred Band 3(A)
07. Kaunselor Gred Band 3(A)
08. Eksekutif Pemasaran Gred Band 1(A)
09. Penolong Eksekutif (Sistem Maklumat) / A&T2
10. Pemandu Gred A&T1

Cara memohon:

a) Borang permohonan boleh diperoleh menerusi laman web www.felcra.com.my atau datang terus ke Wisma FELCRA Berhad Aras , Bahagian Sumber Manusia. Atau menerusi pautan yang kami kongsikan di bawah:


b) Sila hantarkan permohonan lengkap bersama=sama gambar berukuran pasport beserta salinan sijil-sijil berkaitan ke alamat berikut:

Ketua Pegawai Eksekutif
Ibu Pejabat FELCRA Berhad
Wisma FELCRA, Lot PT 4780,
Jalan Rejang, Setapak Jaya,
Peti Surat 12254, 50772 Kuala Lumpur.
(u.p:- Bahagian Sumber Manusia)

c) Iklan asal jawatan kosong FELCRA ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!