10 Jawatan Kosong VADS Berhad Bulan November 2014

Jawatan Kosong VADS Berhad
Jawatan Kosong VADS Berhad November 2014.

Tarikh tutup: 22 Oktober - 15 November 2014.

VADS Berhad (VADS) adalah salah satu pembekal perkhidmatan ICT/BPO diuruskan bersepadu terkemuka di Malaysia. Telah meningkat daripada sebuah usahasama antara perkhidmatan rangkaian Global IBM dan Telekom Malaysia Berhad (TM) pada tahun 1991, VADS hari ini adalah sebuah anak syarikat milik penuh TM; berkhidmat lebih daripada 500 sederhana ke besar perniagaan industri.

Syarikat Telekom Malaysia Berhad VADS Berhad e-perniagaan berkembang dengan pelbagai perkhidmatan untuk memenuhi keperluan e-industri menuntut yang disebabkan oleh global trend Perniagaan, yang bergerak dari persekitaran "bata & mortar" "klik & mortar" cara menjalankan perniagaan. Ini telah mendorong VADS untuk berkembang dan bergerak ke hadapan untuk lebih baik menyokong pelanggannya di dunia baru teknologi maklumat.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di VADS Berhad seperti diiklankan di bawah:

01. Assistant Manager System Engineer(Cyberjaya)
02. Assistant Manager System Engineer (Ayer Keroh)
03. Technical Assistants (Nusajaya)
04. Coach Telesales Insurance
05. Service Desk Analyst (Shift) (start immediately)
06. Receptionist (start immediately) (permanent)
07. Manager Associate Consultant
08. Internship for Sales & Marketing Students
09. Telesales Professional
10. Assistant Manager Database Administrator

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong VADS Berhad ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya Jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong VADS Berhad melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik pautan jawatan kosong VADS Berhad di bawah untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda:


-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!