13 Jawatan Kosong AirAsia 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

13 Jawatan Kosong AirAsia 2014

Jawatan Kosong AirAsia
Jawatan Kosong AirAsia 2014.

Tarikh tutup: Terbuka.

Sejak AirAsia ditubuhkan pada tahun 2001 yang lalu, pasukan impian di Asia telah membuat penerbangan impian yang menjadi kenyataan. Dengan rangkaian laluan yang mengembang ke lebih 78 destinasi di seluruh Asia dan Australia, AirAsia terus memecahkan Konvensyen perniagaan penerbangan. AirAsia X, Thailand AirAsia, Indonesia AirAsia, Filipina AirAsia dan AirAsia Jepun, AirAsia sudah menetapkan merangka kursus untuk sempadan yang baru dengan kepercayaan yang jitu yang 'kini semua orang boleh Terbang'. AirAsia, dianugerahkan penerbangan kos rendah terbaik di dunia bagi 4 tahun berturut-turut; 2009, 2010, 2011 dan 2012 oleh Skytrax.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di AirAsia seperti diiklankan di bawah:

01. Sales Executive ( Japan )
02. Sales Manager ( Japan )
03. Regional Sales Manager ( KUL )
04. Pricing Executive-Commercial
05. Analyst, Network and Regulatory Affairs
06. Mobile UI Designer
07. Web Master
08. Web Designer
09. Multimedia Designer
10. Building Manager/General Services Manager
11. Office Admin, Manager
12. DBA Executive
13. Guest Service Assistant – AirAsia X

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong AirAsia ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal rasmi AirAsia.

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong AirAsia melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) 'Resume' yang menarik diperlukan untuk proses permohonan anda itu nanti.

d) Klik pautan jawatan kosong AirAsia di bawah untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan secara online anda:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!