2 Jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong (MAHB) Malaysia Airports
Jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports Oktober 2014.

Tarikh tutup: 14 dan 19 Oktober 2014.

(MAHB) Malaysia Airports Berhad telah ditubuhkan pada tahun 1991 apabila Parlimen Malaysia meluluskan rang undang-undang untuk memisahkan di Jabatan bagi penerbangan awam (DCA) kepada dua entiti dengan lingkungan tanggungjawab yang berbeza. DCA masih badan di Lapangan Terbang dan industri penerbangan di Malaysia manakala entiti baru diwujudkan, Malaysia Airports Berhad adalah memberi tumpuan kepada operasi, pengurusan dan penyelenggaraan Lapangan Terbang. Pada November 1992, Malaysia Airports Berhad telah dilesenkan oleh Menteri Pengangkutan Malaysia untuk menjalankan fungsinya sebagai pengendali Lapangan Terbang.

MAHB mempelawa rakyat Malaysia yang berkelayakan dan penuh berminat untuk menyertai mereka dengan memohon bagi mana-mana jawatan kosong yang sedang diiklankan di bawah:

Cara memohon:
a) Permohonan jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (MAHB) Malaysia Airports yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!