2 Jawatan kosong PTPTN Bulan Oktober 2014

Jawatan kosong PTPTN
Jawatan kosong (PTPTN) Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional Oktober 2014.

Tarikh tutup: 08 Oktober 2014.

Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) telah ditubuhkan pada 1 Julai 1997 dibawah di Kebangsaan pendidikan tinggi Dana Perbadanan Akta 1997 (Akta 566) dan beroperasi sepenuhnya pada 1 November 1997 dengan pejabat yang terletak di Wisma Chase Perdana Off Jalan Semantan, Damansara Heights, Kuala Lumpur.

Sukacita dimaklumkan bahawa Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN), mempelawa calon-calon WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan dan berumur kurang daripada 45 tahun pada 31 Disember 2014 untuk memohon jawatan seperti di bawah:

01. Pegawai Tadbir N41
02. Penolong Pegawai Tadbir N27

Cara memohon:
a) Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian (online) di laman web PTPTN, www.ptptn.gov.my sebelum atau pada tarikh tutup iklan atau melalui pautan di bawah:

>>  Mohon online jawatan kosong PTPTN

b) Calon dibenarkan memohon lebih dari 1 jawatan. Bagaimanapun, pemilihan adalah berdasarkan kepada kelayakan calon.


c) Iklan asal jawatan kosong PTPTN ini boleh dibaca semula melalui pautan di bawah:

>> Jawatan kosong PTPTN Oktober 2014


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!