2 Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Bulan November 2014

Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum
Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum November 2014.

Tarikh tutup: 13 November 2014.

SapuraKencana Petroleum Berhad adalah syarikat minyak bersepadu kelima terbesar dunia. SapuraKencana Petroleum Berhad juga turut terlibat dalam sektor perolehan, pembinaan, pemasangan & pentauliahan (EPCIC) penyedia perkhidmatan. Di samping itu juga, SapuraKencana Petroleum Berhad menyediakan perkhidmatan lengkap EPCIC. Kumpulan SapuraKencana Petroleum Berhad juga menawarkan penyelesaian bersepadu dalam pembangunan & pengeluaran, penggerudian, Perkhidmatan Marin serta operasi & penyelenggaraan. Dengan modal pasaran semasa sebanyak RM10 bilion (USD3.3 bilion), SapuraKencana Petroleum dan sekumpulan pekerja terdiri daripada 9000 bakat multinasional dan berkemahiran di seluruh dunia. Sehingga kini, kedudukan SapuraKencana Petroleum Berhad di peringkat global meliputi rantau Asia Pasifik, India, Afrika, Russia, Amerika Selatan dan Jepun.

SapuraKencana Petroleum Berhad mengalu-alukan permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang di senaraikan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan untuk jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad ini adalah secara atas talian atau online sahaja (melalui portal jobstreet).

b) Pemohon kali pertama untuk jawatan kosong SapuraKencana Petroleum Berhad melalui portal itu adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login ke akaun mereka untuk meneruskan proses permohonan online anda.

c) Sila klik mana-mana nama jawatan kosong SapuraKencana Petroleum yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda. Diucapkan selamat mencuba.

-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!