2 Jawatan Kosong (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia Bulan November 2014

Jawatan Kosong (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia
Jawatan Kosong (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia November 2014.

Tarikh tutup: 02 November 2014.

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) atau dahulunya dikenali sebagai Universiti Kolej Islam Malaysia (KUIM) merupakan antara 12 IPTA awam di Malaysia. KUIM asalnya adalah diluluskan oleh Kabinet pada 11 Jun 1997 dan diumumkan pada 13 Mac 1998. KUIM telah memulakan operasinya pada Januari 2000 di alamat tingkat 5, Fakulti bangunan daripada Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia, Bangi. Pengambilan pertama bagi KUIM bermula pada 18 Jun 2000 kami lokasi sementara di Institut profesional Baitulmal (IPB), Kuala Lumpur. Pada bulan Januari 2002, KUIM telah berpindah ke sebuah kampus sementara yang satu lagi di Tower A dan B, Persiaran MPAJ, Pandan Indah, Kuala Lumpur. Pada masa ini, KUIM beroperasi secara berperingkat-peringkat di kampus tetap di Bandar Baru Nilai bermula 15 Julai 2005. KUIM akhirnya secara rasmi dinaikkan taraf kepada USIM pada 1 Februari 2007, selaras dengan matlamat kerajaan untuk meningkatkan pembangunan pendidikan tinggi ke peringkat antarabangsa.

Kini, (USIM) Universiti Sains Islam Malaysia beroperasi di Kampus Tetapnya di Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan Darul Khusus. Sementara itu, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan dan Fakulti Pergigian pula beroperasi di Kampus Cawangan Pandan Indah, Kuala Lumpur.

Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) mempelawa warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ini dan yang berkelayakan untuk mengisi jawatan-jawatan kosong diiklankan seperti berikut:

01. Pegawai Belia dan Sukan S41
02. Pemandu Kenderaan H11

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman web e-IRIS di bawah kelolaan USIM. Panduan permohonan dan maklumat terperinci mengenai jawatan di atas serta syarat-syarat kelayakan boleh diperolehi melalui laman web yang disebutkan.

b) Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan ini hendaklah dianggap 'tidak berjaya'.

c) Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi talian:

Not. Tel: 06-7988125 / 8114 / 8113.

d) Iklan asal jawatan kosong USIM ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


-----

Tahniah jika anda dipanggil ke exam Pegawai Tadbir Diplomatik M41! Dapatkan 40 Nota Padat, Penerangan Lengkap Format Peperiksaan, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen A, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen B, Contoh Soalan & Jawapan Seksyen C dan Koleksi Soalan Khas GST & GTP melalui pautan berikut:
Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!