3 Jawatan Kosong (BNM) Bank Negara Malaysia Bulan November 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong (BNM) Bank Negara Malaysia Bulan November 2014

Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia
Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia November 2014.

Tarikh tutup: 03 November 2014.

Ditubuhkan pada 26 Januari 1959 di bawah CBA 1958. Kemudian, CBA 1958 telah dimansuhkan oleh Akta Bank Negara Malaysia 2009 yang telah berkuatkuasa pada 25 November 2009. Bank Negara Malaysia adalah sebuah badan berkanun yang dimiliki sepenuhnya oleh Kerajaan Malaysia dengan modal berbayar yang progresif. Bank Negara Malaysia bertanggungjawab kepada Menteri Kewangan Malaysia dan mengekalkan Menteri yang dimaklumkan mengenai perkara-perkara yang berkaitan dengan dasar sektor monetari dan kewangan.

Bank Negara Malaysia mempelawa permohonan daripada calon yang berminat serta berkelayakan agar menyertai organisasi mereka untuk jawatan diiklankan seperti berikut:

01. Manager, IT Services Dept. (contract position)
02. Manager, Strategic Management Dept. (contract position)
03. First Level Executive, IT Services Dept. (contract position)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (BNM) Bank Negara Malaysia ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong (BNM) Bank Negara Malaysia melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong (BNM) Bank Negara Malaysia di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda.

-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!