3 Jawatan Kosong Koridor Utara Bulan Oktober 2014

Northern Corridor Implementation Authority
Jawatan Kosong Koridor Utara Oktober 2014.

Tarikh tutup: 20 dan 26 Oktober 2013.

NCIA - Northern Corridor Implementation Authority atau Koridor Utara ialah badan berkanun yang bertanggungjawab untuk mewujudkan arahan, dasar dan program bagi wilayah ekonomi koridor Utara (Northern Corridor).

Dengan ini, sukacitanya Koridor Utara mempelawa calon yang berkelayakan, berminat dan berintegriti untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:

03. Legal Manager

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Koridor Utara ini adalah dengan menggunakan kaedah atas talian / online sahaja, melalui portal kerjaya jobstreet.

b) Pemohon kali pertama bagi jawatan kosong Koridor Utara melalui portal kerjaya itu adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu. Manakala pemohon sedia ada boleh terus log masuk (login) untuk meneruskan permohonan.

c) Sila klik nama jawatan kosong Koridor Utara yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan, dan seterusnya memulakan proses permohonan online anda. 'Resume' komprehensif perlu dilampirkan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!