3 Jawatan Kosong (KWAP ) Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan)
Jawatan Kosong Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) Oktober 2014.

Tarikh tutup: 26, 29 dan 31 Oktober 2014.

(KWAP) Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) telah ditubuhkan pada 01 Mac 2007 di bawah Akta Kumpulan Wang Persaraan 2007 (Akta 662) bagi menggantikan Akta Kumpulan Wang Amanah pencen dimansuhkan 1991 (Akta 454). Akta Kumpulan Wang Amanah pencen 1991 (Akta 454) telah digubal untuk membantu Kerajaan Persekutuan dalam pembiayaan liabiliti pencen. Dengan penggubalan Akta ini, Kumpulan Wang Amanah pencen telah ditubuhkan secara rasmi pada 01 Jun 1991 dengan geran pelancaran sebanyak RM500 juta daripada Kerajaan Persekutuan. Kumpulan Wang Amanah pencen ditadbir oleh Majlis Kumpulan Wang Amanah pencen dengan Ketua Akauntan negara Malaysia yang bertanggungjawab bagi pentadbiran harian dan pengurusan hal ehwal Tabung Amanah pencen.

Permohonan adalah dipelawa dari kalangan warga Malaysia yang layak dan berminat untuk mengisi jawatan kosong berikut di Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan):


Cara memohon:

a) Bagi calon-calon yang berminat, anda boleh memohon secara dalam talian melalui Jobstreet.com atau hantar 'resume' anda terperinci menyatakan gaji semasa dan dijangka, dan nombor untuk dihubungi bersama-sama dengan gambar saiz pasport terkini kepada:

Pengarah, Sumber Manusia
Sumber manusia
Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan)
Aras 4, Menara Yayasan Tun Razak
200, Jalan Bukit Bintang
55100 Kuala Lumpur
Laman web: www.kwap.gov.my
E-mel: [email protected]

b) Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dimaklumkan.

c) Sila klik nama jawatan kosong KWAP yang disenaraikan di atas untuk melihat kelayakan diperlukan dan lain-lain maklumat berkaitan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!