3 Jawatan Kosong Pacific Hypermarket Bulan Oktober 2014 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Pacific Hypermarket Bulan Oktober 2014

Jawatan Kosong Pacific Hypermarket
Jawatan Kosong Pacific Hypermarket Oktober 2014.

Tarikh tutup: Segera.

Pacific Hypermarket telah diperbadankan di Malaysia pada 27 Ogos 1995 di bawah Akta Syarikat, 1965 sebagai sebuah syarikat Sendirian Berhad. Syarikat ini terlibat terutamanya dalam pasar raya besar dan pasar dengan pegangan pelaburan. Pacific Hypermarket & Departmental Store membawa pelbagai barangan, daripada pasaran segar, barangan runcit, sundries, dan peralatan mandian; untuk pakaian, kosmetik, Kasut, perabot, barangan elektrik dan isi rumah.

Konsep perniagaan Pacific Hypermarket dan Store Sdn. Bhd. Jabatan boleh dinyatakan seperti berikut:-perniagaan Hypermarket dikonsepkan dengan tujuan untuk menawarkan lebih nilai untuk membeli-belah di persekitaran yang asas. "Jimat Setiap Hari", motto ini berperanan sebagai focal point dalam konsep di Pasifik, di mana kualiti barangan yang akan ditawarkan pada harga yang berpatutan dan merupakan salah satu faktor tarikan utama untuk membeli-belah di pasar raya besar Pacific. Kedai-kedai pasar berada perniagaan runcit sangat disasarkan dengan barang dagangan dan barangan yang rayuan lebih kepada pengunjung-pengunjung yang mementingkan fesyen. Ia adalah berasaskan specialty kedai yang menawarkan pelbagai pilihan untuk memenuhi permintaan pelanggan-pelanggan upwardly-mobile hari ini.

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara yang berkelayakan dan berminat serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan di Pacific Hypermarket seperti diiklankan di bawah:

01. Pereka Grafik
02. Pembuat Roti
03. Supervisor Pakaian Lelaki

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat dikehendaki menghantar email beserta 'resume' lengkap ke:


b) Atau menghadirkan diri ke temuduga di pejabat Sumber Manusia, Pacific KB Mall sementara masih ada kekekosongan seperti alamat di bawah:

Human Resource Department
Pacific Hypermarket & Dept Store Sdn Bhd (KB Mall)
Ground Floor G-888 & 1st Floor, 1-888,
Jalan Hamzah 15050 Kota Bharu,
Kelantan
Telefon : 09-7476622 (Mr. Chua / Ms. Chan)

-------------

P/s: Khas untuk calon yang terlibat dengan sesi temuduga Penguasa Kastam Gred W41 pada 07/10/2014 hingga 27/10/2014 ni. Dapatkan panduan temuduga lengkap di sini.Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!